به گزارش مشرق، اسدالله عسگر اولادی در مصاحبه با رادیو گفت و گو پیرامون وضعیت جذب سرمایه در پسابرجام اظهار داشت: یکی از توفیقات دولت یازدهم مسئله ی برجام بود که باعث شد هیئت های زیادی برای سرمایه گذاری وارد ایران شوند که از آن میان بیش از 100 هیئت از اروپا و چین در سالهای 94 و 95 را پذیرفتیم.
عسگر اولادی اذعان کرد: با آنکه همه ی این هیئت ها با هدف سرمایه گذاری به کشور ما آمدند اما از 11 میلیارد و نیم سرمایه ی ثبت شده تنها بیش از 4 میلیارد جذب سرمایه ی کاربردی و واقعی داشتیم.
ریاست اتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به وجود مشکلاتی نظیر مالیات ها،بیمه های اجتماعی و قانون کار بر سر راه جذب سرمایه گذاران خاطر نشان کرد: با وجود همه ی این مشکلات،ما آنها را تا حدودی مرتفع کردیم و با وجود اینکه سازمان سرمایه گذاری ما قوانین خیلی خوبی هم دارد اما همه ی هیئت ها از سرمایه گذاری در ایران ترسی داشتند که مشهود بود و همه ی این ترس ها به تبلیغات بدی برمی گردد که در جهان علیه ما انجام می شود.
وی تصریح کرد: سرمایه گذاری های انجام شده بیشتر در بخش های انرژی،معدن،ماشین آلات و بسته بندی است و پیش بینی می کنیم در سال 2017 میلادی 2 میلیارد و نیم سرمایه گذاری جدید جذب کنیم.
ریاست اتاق بازرگانی ایران و چین در پایان سخنان خود تاکید کرد: بنده اعتقاد دارم که سرمایه گذاری داخلی و خارجی توامان و هم پای هم باید تقویت شود و بعبارت دیگر بتوان سرمایه گذاری داخلی را از حالت موجود که با سپرده گذاری مردم در بانک ها صورت می گیرد خارج کرد.
وی حل مشکل بیکاری جوانان و اشتغال زایی را در گرو سرمایه گذاری های صحیح،تولید و عمل به وعده های دولت دوازدهم دانست.